
Mikä siinä on kun tomaateista on tullut niin hankalia ja pahanmakuisia? Javisst, äckliga.
Espanjalaiset on kasvatettu lannoitesäkeissä.
Hollantilaiset on punaisia, mutta vetisiä.
Suomalaiset eivät maistu miltään.
Luomutomaatit maksavat 7 eypoa kilo.
Iuh.
4 kommenttia:
Se on kuule Laura EU:n vika, tuon nykyajan Neuvostoliiton. Aluksi ne rahtasivat lannoitesäkit ja laittomat arabit Etelä-Espanjaan.
Suomessakin pitää kasvatella, vaikka kasvukausi alkaa vasta kolmen kuukauden päästä.
Luomut vaan on niin kalliita, kun lehmät on vielä navetassa ja lanta pitää raahata naapurikunnasta asti.
Entäs hollantilaiset? Pysykäätte tulppaaneissa.
Mutta voi, unohdin mainita italialaisten tomaatit. Miksi ne on sit siellä vaan niin paljoa parempia? Ja miksi niitä ei saa Suomesta? Tomaatit ja veriappelsiinit, ehkä parasta saapasmaassa.
Makaroonissa kaikki kasvaa paremmin... ;)
Lähetä kommentti