keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Lentokone = Vappu

Hei, ja terkkuja Wienistä!
Tulin just, lentomatka sujui mainiosti, ollaan lähdössä kattomaan jalkapalloa alakerran poikien luo, mutta ihan pakko pikana kertoa miten hämmästyttävän pikaisen vappukokemuksen sain. Oikeesti, lentomatkustamisessa on yllättävän paljon samaa kuin vapussa. Ensinnäkin: särkylääke otetaan alas kuohuviinillä. Tehoaaaaaaa. Aina. Kuohuviini juodaan tietysti muovimukista, tosin vappupiknikillä mulla on yleensä mukana kuoharilasit, köh. Kuohuviini aiheuttaa ihastuttavan maailmaasyleilevän rakkauden tunteen, kaikki ihmiset on ihania, tekisi mieli halata kaikkia. Lentokoneessa siitä kyllä voi saada oudon maineen. Syöminen on retkievästelyä muovihaarukoilla. Tavallaan on nälkä mutta ei sitten kuitenkaan niin kovin nälkä. Valkoviini maistuu hyvältä aterian ja kuoharin jälkeen. Ja sitten se tärinä. Vappuna se johtuu darrasta, lentokoneessa mistä lie, mutta tärisee kuitenkin.

Niin että hyvää vappua vaan kaikille! Tai jotain... Wien kuittaa, tää on ihku paikka. :)

Kikka

p.s. Tämän kevään aikana olen nähnyt Victorian, saanut kortin prinssi Charlesilta, ja lähipäivinä etsiydyn kaikkiin mahdollisiin Sissi-paikkoihin. Jipii, kuninkaalliskokemukseni laajenevat!

8 kommenttia:

laurabee kirjoitti...

Minä = vihreä kateudesta. En lentokoneesta vaan Wienistä. Nyyh.

Kirsi-Maria kirjoitti...

Älä suotta ole, mulla on nyt jo (ekan päivän jälkeen) jalassa rakko. Enhän minä nyt voinut tennarit jalassa Schönbrunnin linnaan lähteä, Sissi olisi kääntynyt haudassaan... Pikkukengillä siis, korot kopisten. :)

Aku kirjoitti...

No, on se aika saavutus jos olet Schönbrunin linnan mäelle pikkukengät jalassa kiivennyt. Labyrintista puhumattakaan ;). Muista käydä Flex-nimisessä klubissa. Se sijaitsee kolmannen ja neljännen kaljan ja kusipuskan välissä. Vettäkin oli jossain päin havaittavissa. Jalkojen alla ja vieressä kanaalissa. Ja Wienerleike pitää käydä syömässä Centimeter-nimisessä mestassa (tai jotain sinne päin). Pihvi oli norsun korvan kokoinen, mutta sitä kaljan ja spriten sekaista litkua ei pidä juoda. Hyi.

laurabee kirjoitti...

Totta kai pikkukengillä! Härregud, joku roti sentään, rakoista viis :) Ehkäisylaastaria vaan varpaaseen loppuajaksi. Kip-kop.

Kirsi-Maria kirjoitti...

Taidemuseoon kelpaavat onneksi tennaritkin, samoin olutravintoloihin iltaisin. Laastarit pitää olla silti, jalat on kipiät. Mutta muuten menee hyvin. Eilen pidettiin tavoitteena, ettei mennä kännissä nukkumaan, ja siinä jopa onnistuttiin. Eilisilta oli superhauska: tehtiin lihapullia ja perunamuussia alakerran poikien kanssa, jotka raukat ei tietty olleet saaneet lihapullia koko vaihtoaikanaan, tai ainakaan meikkän itse tekemiä. :) Sen jälkeen katsottiin Studio Julmahuvia maratonina kaikki jaksot putkeen. Jumatsuikka! Olipa hyvä idea ottaa boxi mukaan tänne.

Tänään sen sijaan, hmmm... Tänään ensin kävellään jossain (tennarit jalkaan) ja illalla on bileet, totta kai. Toin tuliaisiksi Euroviisuja varten Suomen lipun, että ei vallan hautauduta sinne Saksan ja muiden lippujen alle, tosin Lordia on kyllä vaikea olla huomaamatta muutenkaan. :) Tiedossa siis kansainvälinen Euroviisukatsomo, hullut bileet ja ilmeisen paljon viinaa. Meilläkin on pullot salmaria vielä korkkaamatta...

Niin siis olen minä muutakin tehnyt kuin juhlinut, mutta turistijutuista on helpompi raportoida sitten valokuvien kanssa, ehkä.

Lordi voittoon!

laurabee kirjoitti...

LOORRDIIIIIIIIIII, 292! Jea.
Niin, kiitos vaan kaikille jotka osallistuivat lauantain valvojaisiin ja BailaBaila -jatkoille, aivan mieletön tunnelma! :)

Kirsi-Maria kirjoitti...

Huh, terkut myös Wienistä. Meni melkoiseksi juhlaksi viime yö, kotiin tultiin aamulla vähän ennen seiskaa. On riehuttu Suomen lipun kanssa Schwedenplatzilla, maksettu takseja (pariinkin kertaan), oksuttu, tanssittu baaritiskillä jne. Huomasin osaavani puhua sujuvaa saksaa oikeissa olosuhteissa: Suomen voitettua euroviisut, kello neljä aamulla, aika paljon promilleja.

Huippuyö oli, mutta en yhtään epäile etteikö BailaBailassa ollut myös mieletön meininki. :)

Kirsi-Maria kirjoitti...

Huh, Wien alkaa olla pulkassa. Flexiin ei ikinä päästy, valitettavasti, eksyttiin jossain siinä kolmannen kaljan ja salmarin ja absolut vodkan jälkeen ohittaen kusipuska vaiheen ja siirtyen suoraan oksennuspuskaan. Flex on kuulema silti hyvä paikka, olisi kannattanut löytää perille.

Huomenna etsin taas uutta vappua lentokoneesta. Forecan mukaan Suomessa on jotain 10 astetta ja vettä sataa. Kauhean kiva. Jotenkin kotoista. :) Nähdään pian!