perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Linkkejä?

Vevmangel etsii lisäyksiä oikean käden linkkiruutuun (jossa on nyt vain UTU ja BBC). Ylläpidon yhden miehen henkilökunta onnistui tosin jo unohtamaan kaikki eilen Proffassa annetut ehdotukset, joten pistäkää nekin kehiin toistamiseen.

Linkkitoivomukset kommentteina tämän postin alle. Mitään älyttömiä määriä ei varmaan kannata laittaa, ja niitä voidaan ns. "rotaatiomenetelmää" käyttämällä kierrättää aina toisinaan, jos tarvetta ja intoa on.

Edit: Paitsi tuon Topin kiiltomato.netin muistin lisätä.

5 kommenttia:

laurabee kirjoitti...

Ehdotan Guardiania, siellä on muuten hyviä blogeja kans. Ei tietenkään yhtä mainiota kuin Veivimankeli :P

Kirsi-Maria kirjoitti...

Voisiko tuohon sivuun laittaa oman laatikkonsa, jonka otsikko olisi jotain tyyliin Näitä blogeja me luemme tai jotain? Meinaan jos muillakin on jotain omia blogisuosikkeja Veivimankelin lisäksi. :)

Vevmangel kirjoitti...

Juu, voi ja laitoinkin. Siihen voi tehdä muutakin tuollaista linkkikategoriasysteemiä, jos tulee tarvetta.

Ne tosin täytyy lisätä suoraan koodiin (joskin aika yksinkertaisesti), joten kaikkien linkkien täytyy mennä minun kauttani.

-J.

Kirsi-Maria kirjoitti...

Hups, niinpä tosiaan onkin. Noh, minä ainakin haluisin lisätä siihen vinkiksi oman suosikkini eli Näkymättömän tytön blogin. http://nakymaton.blogspot.com. Se näyttää vaan vähän kummalta jos siinä on vain yksi, joten ehkä jollain muullakin on joku blogi jota lukee...? Edes joskus?

laurabee kirjoitti...

Pitäskö laittaa vaikka Amnestyn linkki tuohon sivuun, näitä voitaisiin vaikka sitten kierrättääkin eri järjestöjen kesken, jos tulee muita vastaavia ehdotuksia?