tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Adieu mon coeur


Ai kun mahtista! Edith Piaf-elokuva La vie en rose saa ensi iltansa Berliinissä 8. päivä, eli ylihuomenna. Satuin näkemään jo trailerinkin; suomeksi leffa kantaa nimeä Pariisin varpunen. Mutta milloin Suomen ensi-ilta on? En mistään löytänyt päivämäärää, surettaa. Toivon kovasti että elokuva ei olisi epäonnistunut, Piafin elämäntarinassa kyllä riittää käänteitä enemmänkin kuin yhteen rainaan. Sitäpaitsi Piafia esittävä Marion Cotillard sopii mielestäni rooliinsa, oikean näyttelijän löytäminen ei ole voinut olla helppoa... Pensez à nous?

6 kommenttia:

Kirsi-Maria kirjoitti...

Jefs, en minäkään Suomen ensi-illan päivämäärää löytänyt, mutta odotan leffaa kovasti. Traileri oli aika hieno. Vaikka en ranskaa osaakaan...

laurabee kirjoitti...

Onhan se vähän kummaa, että traileri pyörii jo täysillä (ei edes mikään teaseri)ja vielä suomenkielellä, eikä leffasta ole mitään tietoa...

jonas kirjoitti...

On se nyt sanonkomämikä (perkele), ettei tietoa Suomen ensi-illasta löydy mistään. Elokuvan kansainvälisestä levityksestä vastaa TF1-International, eikä niidenkään kotisivuilta saa vastausta ilman sisäänkirjautumista.

Elokuvan ilmestymistä odotan siis itsekin kovasti. ;))

PS Vevmangelille vinkkinä, että voitaisiin siirtyä word verificationiin (jahka löydät aikaa ja avaimet siihen), jotta automaattispämmit eivät alkaisi täyttää kommenttipalstojamme.

Aku kirjoitti...

Ensi-ilta näyttäisi olevan 30.3. ainakin Hesarin mukaan.

Vevmangel kirjoitti...

Word-verification aktivoitu, kiitos Jonakselle vinkistä.

Anonyymi kirjoitti...

tätä tieotoa etsin minäkin näin aamutuimaan ja googletus toi tänne, kiitos selvityksestä. odotellaan :)

/chanson