maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Clericus Cup

Tästä puhuttiin j:n kanssa jo viime viikolla, mutta kun Veivimankelissa on vatvottu Vatikaanin toimia aiemminkin, niin pakkohan tätä on kommentoida. Nimittäin Clericus Cup:ia! Paavi Benedetton oma jalkapallocup käynnistyi Vatikaanissa; palloa on potkimassa osanottajia eri puolilta maailmaa, yhteensä 311 pelaajaa viidestäkymmenestä eri maasta. Tulostakin on jo tullut, lauantaina joukkue Mater Ecclesiae rökitti tiimi Gregorianaa 6-0. Muista cupiin osallistuvista tiimeistä mainittakoon P.S.G. Pontificio Seminario GallicoCroati, Sedes Sapentiae ja Divino Amore. Suosikkini ei voi olla mikään muu kuin viimeksi mainittu, joka pelaa lauantaina 3.3. klo 9.30 (sic) Redemptoris Materia vastaan. Forza Amore!

6 kommenttia:

jonas kirjoitti...

Uskomatonta. Mutta ah niin jumalaisen rakastettavaa. :)) Tuo logo on huippu: jalkapallo, jolla on nappikset ja isä Camillon hattu. Nastalla kiinnitetty kallellaan oleva numero 2 pallossa ei tältä istumalta kuitenkaan oikein aukene.

laurabee kirjoitti...

Mietin itsekin samaa, mutta hieman asiaa tutkittuani se taitaa olla Centro Sportivo Italianon logo, joka on painettu palloon. Kerrassaan hellyyttävä pallo muuten :)

Vevmangel kirjoitti...

Heh - sääli ettei Eurosport televisioi näitä otteluita. Minä varaan Rooman Vikariaatin (jos sen noin voi suomentaa)!

Päivän Funny Factina, Vevmangelin kansainvälisyys laajenee - vierailijoita on Suomen lisäksi jo Tsekistä (tämän varmaan arvaamme) ja Kiinasta (!), Zhejiangin maakunnasta. Hyytävää, taisi mennä viisumioikeus ylläpidolta.

laurabee kirjoitti...

Voi olla Jarppa ettei siulla tosiaan ole asiaa kiinanmaalle... ;) Hyvähyvä, seurataan sit miten loppupeleissä Vatikaanissa käy!

Vevmangel kirjoitti...

Mutta ei hätää, http://www.greatfirewallofchina.org - sivuston testin mukaan Vevmangel näkyy vielä Kiinan Kansantasavallassa blokkaamattomana!

laurabee kirjoitti...

Voiei... Divino Amore on hävinnyt 4-0. Voi tätä surun päivää. Mutta ei pidä lannistua, uskon että tästä noustaan vielä! Vicariato di Roma ei ole vielä päässyt kentälle, saa nähdä miten sen kanssa käy ;)