keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

jännittävää

Niin yksinkertaista kuin tämän piti ollakin, niin en sitten kuitenkaan osaa käyttää bloggeria oikein. Jostain syystä nimittäin Paavin iPodia koskeva kommenttini ei näy etusivulla, mutta kun painan siitä O comments -kohdasta, niin sitten se näkyy siellä. Ainakin jos olen kirjautuneena sisään, toisella tapaa en ole vielä ehtinyt kokeillakaan.

Ylipäätään blogimme kaipaisi lisää kommentteja, keskustelua ja innokkuutta. Hyvästä startista huolimatta alkaa näyttää siltä, ettei kirjoittamista sitten kuitenkaan ole niin kovasti? Mutta hyvä homma että Veivimankeli on olemassa, eihän sen niin kamalan aktiivista tarvitse ollakaan, kukin kirjoittaa sitten kun siltä tuntuu. :) Yhteydenpitokanava kuitenkin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt se kommentti sitten näkyy siellä... Vaihtelee näemmä sen perusteella, miltä koneelta katsoo.

Ota tästä nyt sitten selvää. Mutta Paavi-kalenteri on huippu!

:) Kikka the Tietokonenero

laurabee kirjoitti...

Juu, ilmeisesti sivu täytyy reloadata ennen kun kommentti varsinaisesti näkyy samalla koneella kun miltä sitä katselee?
Mitä kirjoitteluun tulee, niin olisihan se mukava jos olisi aktiivista kirjoittelua.
Kalluppi: kuinka usein luette Veivimankelia ja ketä täällä oikeasti käy?
Ite klikkailen tänne vähän väliä :P

jonas kirjoitti...

Oho, kalluppi. En huomannutkaan. Juu, nyt kun asun (tästä aamusta lähtien) asunnossa, jossa on netti, tulen suhteellisen tiiviisti vierailemaan täällä. Jarille vielä näin myöhäisherännäiset kiitokset ylläpidosta. Onhan tämä mukava kanava vaihtaa ajatuksia. Ehkä kirjoitan jotain lisää piakkoin, kun tuo yliopisto on kiinni ja tiistaille on taas annettu lakkouhka..

Voimaa viinistä.

Kirsi-Maria kirjoitti...

Hiukan on aikaa vierähtänyt, mutta osallistunpa kalluppiin silti: aikaisemmin tarkistin Veivin aina kun luin postit, nykyään harvemmin. Johtunee siitä, että sähköpostienkin lukeminen tapahtuu vain pari kertaa viikossa ja silloinkin on yleensä joko niin väsy tai kiire, ettei jaksa kirjoittaa kenellekään, lukee vaan saapuneet.

Veivimankeli on kuitenkin ihastuttavista ihastuttavin foorumi ja kunhan huhtikuu taittuu, niin osallistun jälleen aktiivisemmin. :)